بایگانی

نوشته های برچسب زده شده ‘کانال تلگرام’

#️⃣هشتگ بزنیم

۲۰ شهریور ۱۳۹۶ بدون دیدگاه

در همه #شبکه‌_های_اجتماعی و خصوصا کانال‌های تلگرامی، #هشتگ کاربرد بالا و سودمندی، هم برای مدیران و ادمین‌های این شبکه‌ها و کانال‌های تگرامی، هم برای کاربران آن‌ها دارد. خصوصا کانال‌‌های تلگرامی که مطالب زنجیره‌ای منتشر می‌کنند.

من مطالب یک کانال تلگرامی که فایل‌های صوتی کتاب‌خوانی منتشر می‌کند را دنبال می‌کنم. الان قسمت هشتم از یک کتاب را منتشر کرد و من برای یافتن قسمت‌های قبلی این کتاب، مجبور شدم کلی توی کانال ایشان به قبل اسکرول کنم و در انبار کاه دنبال سوزن بگردم. در حالی که اگر ایشان، زیر پست‌های مربوط به این کتاب، هشتگ نام این کتاب را می‌زد، من خیلی راحت فایل‌های قبلی را دسته‌بندی‌شده در این کانال پیدا می‌کردم .مثل یافتن سوزن در سوزن‌دانی نه در انبار کاه.

هشتگ، کلمات کلیدی یک مطلب یا پست است. مثلا فرض بگیریم دنبال مطلبی می‌گردیم که قبلا آن‌را خوانده‌ایم، اما حزئیات آن دقیقا در ذهن‌ِمان نیست و منبع آن‌را هم فراموش کرده‌ایم. برای یافتن این مطلب، چه کلماتی را در گوگل جست‌وجو می‌کنیم؟ همین کلمات، کلمات کلیدی هستند که باید در نوشته‌ها برچسب‌زده و در شبکه‌های اجتماعی برای زنجیرشدن به مطالب مشابه #هشتگ شوند.

در نسخه دسکتاب شبکه‌های اجتماعی حواس‌ِمان باشد، وقتی می‌خواهیم در هشتگ، از آندرلاین (خط_فاصله) استفاده کنیم، باید زبان صفحه کلید انگلیسی باشد، والا کلمات هشتگ‌شده به‌هم چسبیده نمایش داده‌شده و در #توییتر به زنجیره هستگ‌ها لینک نمی‌شود.

گزارش اقدامات اخیر در کانال و سوپرگروه‌های تلگرام

۱۷ مرداد ۱۳۹۶ بدون دیدگاه

در نسخه‌های جدید تلگرام، که از حدود یک‌ماه پیش به‌روزآوری شده، گزینه Recent Action به گزینه‌های پنل مدیری مدیران کانال‌ها و سوپرگروه‌ها اضافه شده، که اغلب اتفاقات ۴۸ ساعت گذشته در کانال و گروه را گزارش می‌دهد.

با چک‌کردن این گزینه می‌توانید متوجه شوید که چه کسانی به کانال شما اضافه‌شده یا چه کاربرانی از کانال شما خارج شده‌اند.

همچنین اگر مطلبی توسط دیگر ادمین‌های کانال یا گروه از کانال یا گروه شما پاک‌شده باشد، در این گزارش قابل مشاهده است.

این گزینه در نسخه دسکتاب در منوی اصلی بعد از گزینه ادمین‌ها و در نسخه اندروید، در منو یا فهرست تنظیمات که با نشان چرخ‌دنده مشخص‌شده قرار دارد. ادامه ی نوشته

اضافه و حذف‌کردن نام ادمین در زیز پست‌های کانال تلگرام

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ بدون دیدگاه

یکی از امکانات تلگرام در آپدیت‌های جدید، نمایش نام یا امضای نویسنده یا ادمین کانال زیر پست‌هاست. این امکان نشان می‌دهد که یک کانال چند ادمین دارد و هر پست را کدام ادمین منتشر کرده است.اما با این‌حال بعضی به هر دلیل نمی‌خواهند این نام یا امضایشان زیر پست‌ها باشد.
برای این کار، با ضربه‌زدن روی عکس کانال تلگرام کلیک کرده، با ضربه‌زدن به بخش چرخ دنده، وارد  تنظیمات کانال خود شده، و از بخش edit تیک گزینه Sign Messages را در اندورید خاموش کنید. ادامه ی نوشته

چگونه از شر گروه‌ها و کانال‌های سمج خلاص شویم

تلگرام امکان تشکیل گروه، و ساخت کانال را برای همه کاربرانش ایجاد کرده است. همچنین هر کاربری می‌تواند پس از ساخت یک گروه یا کانال، تا حدی بعضی از دوستان خود یا کاربران تلگرام را به گروه یا کانال خود اد یا اضافه کند.

ادب شبکه‌های اجتماعی (نتیکت) اقتضا می‌کند، کسی را بدون اجازه به گروه یا کانالی اضافه نکنیم. اگر برای بار نخست دوست یا کاربری را به گروه و کانال‌مان اد کردیم و او لفت داد، معنی‌اش این‌ است که نیاز یا علاقه‌ای به حضور در کانال و گروه ما ندارد. اضافه‌کردن دو یا چندباره او به گروه، خلاف نتیکت یا ادب شبکه‌های اجتماعی است. قطعنا اگر کسی به حضور در گروه یا کانال ما علاقه داشته باشد، اما اشتباهی خارج شده باشد، خودش در خصوصی درخواست اضافه‌شدن مجدد می‌کند.

حالا اگر در بین کاربران و دوستان شما کسانی هستند که به این موضوع توجهی نشان نداده و مدام شما را به کانال خود یا گروه‌های دیگر اد می‌کنند، تلگرام راهی برای رهایی از دست این آدم‌های سمج، و خلاص‌شدن از دور باطل لفت و اد قرار داده است.
برای این‌که از دست این کاربران لجوج و بی‌توجه خلاص شوید، در محیط تلگرام، بالا سمت چپ روی نشان سه خط کلیک کنید، و پس از باز شدن فهرست کشویی، گزینه setting ‌را انتخاب و از منوی جدید بازشده privacy and Security را انتخاب کنید. (تصویر ۲و۳)‌در لیست (منو) جدیدی که باز می‌شود، گزینه Grops (گروه‌ها) را انتخاب کنید. در صفحه جدیدی که باز می‌شود، اول از شما می‌پرسد چه کسانی می‌توانند شما را به گروه یا کانالی اد کنند؟ گزینه اول Everybody یا همه‌کس هست و گزینه دوم My Contacts یعنی فقط کسانی که شماره تلفن من را دارند. بنابراین ما گزینه دوم یعنی My Contacts را تیک می‌زنیم. (تصویر ۴و۵)
دو گزینه بعدی می‌پرسد به کدامیک از دوستانی که شماره تلفن شما را دارند اجازه می‌دهید شما را به گروه یا کانالی اضافه یا اد کنند؟ گزینه Always Allow یعنی به همه اجازه می‌دهم، و گزینه Never Allow یعنی لیستی که هرگز اجازه نمی‌دهم. با کلیک‌کردن روی گزینه Never Allow، لیست همه دوستانی که شماره شما را دارند باز می‌شود. حالا هرکدام را که خواستید اجازه نداشته باشند شما را در گروه یا کانالی در تلگرام ادکنند، در این لیست اضافه می‌کنید.